Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Ajuntament s’uneix al Let’s Clean Up Day amb una passejada per netejar la Riera d’en Font

Aquest dissabte 12 de maig, a les 5 de la tarda, l’Ajuntament de Tiana s’uneix al Let’s Clean Up Day amb una passejada per la Riera d’en Font. L’objectiu d’aquesta iniciativa és netejar les seves lleres i torrents de brossa i altres materials.

El regidor de Medi Ambient, Xavier Doñate, explica que aquesta és una iniciativa que es fa a nivell europeu i es sol fer, generalment, en boscos. Aquest any, però, han volgut aprofitar el mal estat de la Riera d’en Font per fer-ho aquí. Doñate recorda que el manteniment de les rieres és responsabilitat de l’Agència Catalana de l’Aigua, entitat que ha descuidat Tiana aquest últims anys:

 

La neteja, doncs, consistirà en treure la brossa que es vagi trobant pel camí, sempre que es pugui recollir amb les mans, com trossos de plàstic, fusta o males herbes, explica el regidor:

 

Es calcula que la passejada per la Riera d’en Font durarà una hora i mitja. Quan acabi, es portaran tots els materials que s’hagin trobat fins a l’Escorxador, on es pesaran i es separaran segons el tipus de residu:

 

Per participar al Let’s Clean Up Day, s’ha de fer mitjançant una inscripció prèvia trucant al telèfon 93.395.51.07. El punt de trobada serà davant de l’Escola Municipal de Música i Dansa.