Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El president de l’FMC assegura que té la consciència “molt tranquil·la” pels diners que ha rebut de la federació

El president de la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i alcalde de Pineda de Mar, Xavier Amor, ha assegurat que personalment té la consciència “molt tranquil·la” de la feina feta als darrers anys i pels diners que ha percebut de la federació.

 

Ho ha dit durant una atenció als mitjans aquest divendres abans de reunir-se amb el comitè executiu de la mateixa federació. A més, Amor també ha volgut manifestar la “indignació” de tots els alcaldes afectats pel cas dels suposats sobresous perquè “ens deixem la pell cada dia per treballar i perquè la qualitat de vida dels ciutadans vagi a millor”. El també alcalde de Pineda ha defensat el paper de l’entitat que “sempre ha volgut defensar els interessos de les persones”.

 

En roda de premsa, el president de la federació ha recordat que un dels compromisos que va adquirir al assumir la presidència l’any 2013, va ser engegar instruments de transparència com ara realitzar auditories externes i independents que ha afirmat que no van tronar “res incorrecte”. En aquesta línia, Amor també ha explicat que es van canviar els estatuts de la federació i es van decidir suspendre les dietes cobrades per la responsabilitat que tenien els càrrecs d’aquesta entitat.


Així, Amor ha volgut deixar clar que té la consciència “molt tranquil·la” pels diners percebuts de la federació. Tal com ha dit, ell va percebre aquests diners pel treball realitzat i per les moltes reunions a les que acudia i havia de planificar. Ha deixat clar que en el seu cas, una part dels diners era per quilometratge.

 

“En el meu cas tinc la consciència molt tranquil·la. Estic segur del treball que he fet i que estic fent dins la federació”, ha afirmat. Finalment, Amor ha dit que creu que són dos els alcaldes que van renunciar a cobrar aquestes dietes, tot i que ha puntualitzat que el nombre pot ser superior.

El president de l’FMC ha defensat també el paper d’aquesta entitat que segons Amor “sempre ha volgut defensar els interessos de les persones”. Així, ha manifestat la “indignació” de tots els alcaldes afectats perquè “som persones que ens deixem la pell per treballar i per vetllar pels interessos dels ciutadans”.