Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Aleví del CCE Tiana es proclama campió de lliga

L’Aleví del Centre Cultural i Esportiu Tiana s’ha proclamat campió de lliga aquest dissabte, a falta d’una jornada per acabar la competició. Això significa que pugen a Segona Divisió.

L’equip tianenc va sentenciar la seva superioritat en empatar a casa contra el Masnou Atlètic el darrer instant, per 2 a 2. Ha estat el seu únic empat de la temporada. Quan aquest dissabte es van proclamar campions de lliga es va viure satisfacció, alegria i molta celebració entre aquests joves futbolistes.

Juan Carlos Giménez i la seva filla Andrea són els entrenadors d’aquests joves tianencs, que han fet una temporada excel.lent, amb xifres espectaculars. El balanç d’aquest curs és estratosfèric: 25 partits guanyats, un d’empatat i un de perdut, 231 gols a favor, 30 en contra.

Són, doncs, campions a falta de dues jornades, amb 6 punts de marge sobre el segon classificat, precisament el Masnou Atlètic. Tots plegats fan un balanç molt positiu. Ho expliquen alguns dels nens d’11 i 12 anys que composen aquest equip aleví. Escoltem-los:

 

Aquestes joves promeses de l’esport tianenc saben que han fet molta feina però que encara els en queda molta per fer. Ara estan en un moment molt dolç de la temporada. Ells mateixos expliquen com van viure el moment en què sabien que havien guanyat la lliga:

 

Al capdavant d’aquest equip una dupla molt interessant: Juan Carlos Giménez, fins fa poc entrenador del primer equip del CCE Tiana i coordinador de tota l’entitat, amb Andrea Giménez, la seva filla i una de les artífexs de la situació actual. Tots dos es mostraven aquest dimarts molt satisfets. L’entrenador deia que la temporada no podria haver estat millor:

 

Els nens de Tiana pugen amb força i són el futur d’aquesta entitat gairebé centenària. Tothom sap que per nodrir el primer equip cal tenir unes fortes categories inferiors.

L’Aleví A ja ha entrat per la porta gran a la història del club. Els jugadors, la majoria tianencs, reconeixen que estant contents i satisfets. També tenen molt clar que continuaran vinculats al club del seu poble, però que ara faran un salt ja que canvien de categoria. No ho podran fer tots ja que, almenys un d’ells, marxa de Tiana per anar a viure a Palma de Mallorca. Els que queden passaran a Infantils, un lloc més complicat ja que passen de jugar de Futbol 7 al tradicional Futbol 11.