Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Tast Tiana estrena concurs de cuina, que es farà a Can Riera

Una de les grans novetats del Tast Tiana 2016 és la convocatòria de la primera edició del concurs de cuina de la mostra: el TastetXef. No és l’única novetat ja que el concurs, a més, rescatarà de l’oblit un espai emblemàtic del poble: Can Riera, a tocar de la Plaça de la Vila. Can Riera també serà l’espai on es faran els tastos de vins de la fira, així com un curset de xocolata que portarà a terme Miquel Antoja, xocolater a l’aclamat restaurant Sant Pau de Sant Pol de Mar.

L’estructura de Can Riera va ser consolidada per l’Ajuntament el passat novembre però fins ara encara no s’hi havia estipulat una activitat que es pogués dur a terme a l’interior d’aquest antic celler.

L’alcaldessa, Ester Pujol, assegura que és un excel.lent espai per estrenar el concurs de cuina del Tast:

 

Totes les activitats del Tast es faran a la planta baixa de la casa, les portes de la qual romandran obertes mentre la fira gastronòmica estigui en funcionament. El material de cuina necessari pel concurs serà gairebé tot llogat, ha explicat Pujol:

 

L’alcaldessa està satisfeta perquè, assegura, “hem aconseguit implicar els comerços de restauració tianencs en aquest concurs de cuina”, a més de promoure el comerç local a través de la utilització de productes de quilòmetre zero.

Pel que fa a Can Riera, Ester Pujol ha explicat que ja està prevista i pressupostada la fusteria d’exterior que es posarà, també, a la masia, tot i que això es farà més endavant.

Participació tianenca

Les bases d’aquesta primera edició del TastetXef especifiquen que hi poden participar un total de 8 persones, que s’escolliran per rigorós ordre d’inscripció. Hi pot participar qualsevol persona empadronada a Tiana, sense distinció de sexe o edat.

El jurat el formaran restauradors de Tiana i els premis estaran relacionats, també, amb els restaurants del poble.

El TastetXef tindrà dues semifinals: una divendres 10 i una altra l’endemà, dissabte, i cadascuna comptarà amb 4 participants. Els guanyadors de cada semifinal s’enfrontaran diumenge 12 a la gran final del TastetXef que clausurarà el Tast Tiana 2016.

Per participar, caldrà omplir el formulari d’inscripció amb les dades personals i un telèfon de contacte. Tot plegat es pot trobar al web www.tiana.cat/comunicats o al registre de l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 9 a 14h i dimarts i els dijous de 17h a 20h.).

Si sou de Tiana, us hi podeu apuntar on-line aquí o omplir la butlleta d’inscripció que obtindreu al registre de l’Ajuntament.