Consell Metropolità AMB
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’AMB constitueix el Consell Metropolità amb l’estrena d’Isaac Salvatierra com a conseller

Aquest dijous 27 de juliol s’ha celebrat el ple de constitució del Consell Metropolità de l’AMB per al mandat 2023-2027, on ha tingut lloc la votació i ratificació de Jaume Collboni com a nou president per part dels 90 consellers i conselleres. Abans, havia tingut lloc la reunió del Consell d’Alcaldes, constituït pels 36 caps de govern dels consistoris de l’àrea metropolitana, que han sigut els encarregats de proposar-lo per ocupar aquest càrrec.

L’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra, ha estat present tant en el Consell d’Alcaldes com en el Consell Metropolità, on s’ha estrenat com a conseller. Tal com ha difós l’Ajuntament de Tiana a través de les seves xarxes socials, el batlle ha reclamat en el seu discurs de presa de possessió “unes polítiques decidides en mobilitat, més i millor transport públic, més bici i més espai per als vianants”:

 

Ver esta publicación en Instagram

 

Una publicación compartida de Ajuntament de Tiana (@aj_tiana)

Des de Junts per Tiana també han volgut destacar com l’agrupació d’electors era la primera vegada que es constituïa com a grup metropolità a l’AMB. “L’agrupació d’electors entra per primer cop a la institució amb un representant, l’Isaac Salvatierra, com a conseller metropolità, i amb l’objectiu de defensar els interessos del poble”, han dit a través de Twitter.

A banda de la mobilitat, l’alcalde també ha posat sobre la taula assumptes com el de la gestió de l’aigua i ha exposat els primers passos de projectes com el pla de la vinya i la comunitat energètica.

Posteriorment a la constitució del Consell Metropolità, ha tingut lloc el ple extraordinari de presentació del nou cartipàs de l’AMB per al mandat 2023-2027.

Foto: sessió del Consell Metropolità. Premsa AMB