Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Alex Van Boven, portaveu d’ERC: “L’oposició tenim molt clar que fiscalitzarem l’acció de govern”

Els resultats de les eleccions municipals han permès a Junts per Tiana governar en solitari amb una àmplia majoria absoluta de 8 regidors i regidores. Això ha fet que l’oposició quedi en minoria i, després del pas d’Albert Sales del PSC a regidor no adscrit, la resta de forces municipals només tenen un regidor cada una al ple. Acabem la ronda d’entrevistes als portaveus dels grups municipals que estan a l’oposició per parlar d’aquesta situació de minoria, conèixer com han viscut aquestes primeres setmanes de mandat i els primers assumptes que posaran sobre la taula. Avui, Alex Van Boven, portaveu d’ERC.

El portaveu d’ERC es mostra “decepcionat” amb l’equip de govern i l’alcalde. Segons Alex Van Boven, tenen “actituds despòtiques” que arrosseguen des de la passada legislatura i que s’estan convertint en “autoritàries”. “Tota aquesta decepció, a la vegada, em dona moltíssima més energia per lluitar perquè aquestes coses no passin”, afegeix.

El republicà assegura que volen fer una oposició “honesta” i “estricta” en la manera de fiscalitzar el govern.

Pel que fa als temes que considera prioritaris, menciona la “gestió caòtica” de la piscina municipal, la neteja del poble i la gestió dels pressupostos.