Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’AMPA de l’Ins Tiana demana passos concrets per treure a concurs la redacció del projecte d’ampliació

L’AMPA de l’Institut Tiana va inaugurar el seu compte de Twitter el passat 24 de desembre amb una carta oberta dirigida a tots els grups polítics tianencs.

En ella, demanaven que s’implantés de manera immediata els passos concrets per aconseguir treure a concurs la redacció del projecte d’ampliació de l’institut i que cap grup municipal utilitzés aquest tema com a rèdit polític. Ho explica el seu president, en David Rodríguez:

 

Rodríguez explica quina ha sigut la resposta que han rebut:

 

La preocupació de l’associació de pares i mares neix després que no s’aconseguissin aprovar els pressupostos pel 2020, que incloïen el concurs de redacció del projecte d’ampliació. El mateix president va estar present durant l’audiència pública de presentació d’aquests pressupostos i posteriorment al ple on es van sotmetre a votació.

En ambdues ocasions, va aprofitar el torn de paraula per manifestar el neguit de les famílies i la importància que s’aconseguís tirar endavant el projecte. I és que, segons el conveni aprovat per unanimitat al final de la legislatura passada, les instal·lacions han d’estar llestes pel curs 21-22 i si no es comencen a fer aquest estiu, no s’arribarà a temps:

 

La principal preocupació és que es cronifiqui la situació dels mòduls prefabricats que començaran a funcionar ja durant el curs 20-21, juntament amb l’arribada del batxillerat. Actualment, ja n’hi ha d’instal·lats per sufocar la demanda d’espai després de l’ampliació de 2 a 3 línies d’ESO:

 

Durant els mesos de febrer i març ja començaran a fer-se les preinscripcions pel curs que ve, que inclouran també al nou batxillerat.