Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Vuit plomes criminals

L’escriptor i periodista Sebastià Bennasar participarà en la vuitena edició del Tiana Negra, per primer cop, com a “simple” estrella convidada. Qui ha sigut el director d’aquest festival de la novel·la negra en català durant set anys ha passat al relleu a l’Anna Maria Villalonga i podrà gaudir del festival des d’una altra perspectiva molt més relaxada, tal com ell mateix defineix:

 

Bennasar presentarà el seu últim llibre, “Un altre dia antic”, a la taula rodona que conformarà juntament amb tres escriptors més, en Pep Pietro, l’Albert Gassull i Damià del Clot. L’acte tindrà lloc el dissabte 18 de gener a les cinc de la tarda, moderat per Jordi Cervera:

 

“Un altre dia antic” és un dels cinc llibres que l’escriptor mallorquí ha publicat aquest any 2019. Una producció prolífica fruit de concursos literaris, avançaments editorials i llibres ja programats:

 

Una de les obres premiades és Terra Aspriva, una novel·la curta publicada per l’Editorial Meteora i reconeguda amb el premi Celler de Lletres 2018 per la seva ambientació en el món de la vinya:

 

La tarda del dissabte també comptarà amb una altra taula d’escriptors i escriptores que també presentaran els seus últims llibres. En aquest cas, es farà a dos quarts de vuit de la tarda i estarà formada per l’Andreu Martín, la Susana Hernández, en Marc Moreno i el Lluís Llort. La mateixa directora del festival serà l’encarregada de moderar-la.