Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

27-S: l’ANC col.laborarà amb totes les formacions independentistes de Tiana “sense fer-ne distincions”

La voluntat de l’Assemblea Nacional Catalana, a Tiana, durant la campanya electoral del 27-S “és col.laborar amb totes aquelles organitzacions que portin la independència al seu  programa”, ha afirmat a La Local el seu coordinador al municipi, Jordi Millán. Per això, explica el representant de l’ANC, col.laboraran amb “totes elles” sense distincions. I els agradaria, ha afegit, poder-ho fer a través d’actes unitaris sempre que sigui possible.

Jordi Millán ha volgut tornar a recordar que l’Assemblea no es presenta a aquestes eleccions, la qual cosa, ha remarcat, vol dir que no estan només al costat de determinades formacions:

 

El proper 11 de setembre marcarà per l’ANC “una barrera” ha dit Millán, ja que aquella nit comença la campanya electoral del 27-S:

 

Jordi Millán ha asegurat també que, a Tiana, l’articulació de l’ANC amb Òmnium Cultural, de cara a la campanya i al 27-s, “és molt correcta i funciona perfectament”.

Tot i que no poden demanar el vot per cap formació política, el que sí que està fent l’ANC a Tiana fa setmanes és fer actes adreçats a guanyar la independència. Per això han penjat diverses pancartes al poble amb l’escrit: “via lliure a la república catalana”. A més, durant cada cap de setmana de l’estiu i fins el 27-S, es planta una paradeta a la plaça dels Peixos en què expliquen per què estan a favor del procés independentista .

Tot i les crítiques que l’ANC de Tiana va fer a Esquerra Republicana després de les Municipals (recordem que ERC va pactar amb el PSC, un partit que no va signar el document de compromís per una majoria d’ajuntaments per la independència), Jordi Millán assegura que fer campanya amb els republicans no és una situació complicada per a ells:

 

En aquest sentit, el coordinador local de l’ANC valora “molt positivament” la recent creació, fruit del pacte de govern PSC-ERC, de l’Àrea de Transició Nacional a l’Ajuntament de Tiana. Més enllà de tot això, Jordi Millán està convençut que estem vivint un moment històric:

 

Diumenge vinent, dia 6, la secció local de l’ANC juntament amb Tiana Solidària han organitzat un concert solidari, a càrrec del Marcel Casellas grup. Serà al Casal a partir de les 18.30h