Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tercera i última actuació a Tiana contra el mosquit tigre

L’Ajuntament de Tiana i el consell comarcal del Maresme segueixen lluitant contra el mosquit tigre. Tot i que aquest any no n’hi ha hagut tants com l’estiu passat, aquest matí els tècnics han fet el tercer i darrer tractament preventiu amb larvicida a 43 embornals del poble. L’objectiu: evitar que les larves d’aquest insecte proliferin a l’aigua estancada que sol quedar als sifons dels embornals. Xavier Doñate, regidor de Medi Ambient, ho explica:

 

Tot i que aquest any ha plogut menys el juny i juliol, les darreres pluges aquest mes d’agost han fet que augmenti de nou la quantitat de mosquits tigre a Tiana.

Tal com explica el regidor de Medi Ambient, és un insecte que pot posar les larves i reproduir-se, encara que hi hagi molt poca aigua estancada. Per això, ha dit, és necessari prendre precaucions a les cases:

 

En contra del que se sol dir, Xavier Doñate ha assegura que el setembre no és un mes en què el mosquit tigre sigui més abundant que la resta de l’estiu. Per això, Medi Ambient segueix recomanant evitar els forats i les depressions del terra on es pugui acumular aigua, tapar els forats dels troncs d’arbres, omplint-los de sorra, i eliminar l’aigua dels recipients on trobem larves del mosquit.