Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’art d’Àlvar Suñol viatja a Castell d’Aro

Àlvar Suñol, el conegut artista tianenc, va estrenar el darrer 25 de juliol  “Passat i present 1954 – 2015”, una exposició pictòrica retrospectiva que reuneix un total de 50 obres. Des d’aleshores i fins el 23 d’agost, les Sales d’Art del Castell de Benedormiens, a Castell d’Aro, acullen algunes de les peces més representatives de l’artista.

La mostra de quadres que s’hi pot veure fa un viatge per les diverses èpoques artístiques de Suñol, des que es va formar a l’Escola de Belles Arts de Barcelona, passant per la seva etapa a Andalusia i Castilla o pel seu èxit a l’École de París. És precisament a la capital francesa on Suñol va conèixer amb més detall l’obra i l’estil de Tàpies, un dels seus grans mestres.

a1
Violí i flauta, d’Àlvar Suñol

L’obra de Suñol es veu influenciada per la seva biografia. Una llarga trajectòria personal i professional que passa, també, pels Estats Units, on és molt reconegut i exposa sovintment.

A banda de ser una mostra de les pintures més importants de l’artista maresmenc, a l’exposició també s’hi podrà veure per primera vegada “Plenitud”. És un quadre díptic de grans dimensions que Suñol ha creat aquest any i que ha cedit al consistori de Castell – Platja d’Aro. L’obra presidirà la futura Sala d’Actes i Plens de la Casa de la Vila que iniciarà un procés de reformes després de l’estiu. La resta d’obres que formen la mostra estan recollides en un catàleg que l’Ajuntament de Castell – Platja d’Aro ha editat en motiu de l’exposició.

a2
Concert d’alba,  de Suñol

L’expressionisme realista de l’internacional artista es pot visitar de dimarts a divendres de 18h a 21h i els caps de setmana i festius de 11h a 13h i de 18h a 21h. L’entrada és gratuïta. Si en voleu més informació podeu contactar amb l’entitat organitzadora aquí o trucant al 972. 804.207