Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Assemblea d’Aturats de Montgat i Tiana celebra el seu primer any de vida

Un any dóna per a molt. Els i les membres de l’Assemblea d’Aturats de Montgat i Tiana ho saben bé perquè fa una mica més de 13 mesos que van fundar aquesta entitat i, des d’aleshores, no han parat. La Gemma Ayra, membre de l’Assemblea i veïna de Tiana, fa un balanç positiu d’aquest primer any, malgrat que no ha estat gens fàcil:

 

 

Durant aquests primers 13 mesos, els integrants de l’assemblea d’aturats han fet diverses activitats a Montgat: han muntat i portat el bar de diversos actes que s’hi han fet, com la festa major o algunes xerrades a la biblioteca Tirant lo Blanc. Fa pocs dies van preparar i vendre roses per Sant Jordi. El més important i beneficiós, com diu el Ferran Quevedo, és estar actius:

 

Si miren enrera, les dones i homes de l’Assemblea d’Aturats ho tenen clar: estan contents de la tasca feta. Són conscients, però, que encara els falta donar-se a conèixer més perquè saben que, així, hi haurà més gent que entri a formar part de l’entitat. I és que queda molta feina per fer, assegura la Maria Aizcorbe:

 

Tot i que l’Ajuntament de Tiana els va donar uns diners a fons perduts quan es va constituir, l’Assemblea d’Aturats es queixa que ha rebut molt més suport de l’Ajuntament de Montgat. Gemma Ayra:

 

Tota la feina que fan les persones que integren l’Assemblea d’Aturats és voluntària. Amb els ingressos de les activitats que organitzen poden pagar les despeses que l’associació va tenint, com ara fotocòpies o compra de material. Ara per ara, asseguren, sentir-se actius els fa mirar el futur amb menys angoixa.

 

Imagen 030