Micròfon Ràdio Tiana
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Què vols demanar als polítics tianencs?

L’emissora municipal ofereix una oportunitat única per tots aquells vilatans que tinguin inquietuds per Tiana i que més d’una vegada hagin volgut conèixer l’opinió de l’alcalde o l’alcaldessa sobre qualsevol tema vinculat al poble. Amb motiu de les eleccions i durant tot el mes de maig, Ràdio Tiana ha programat una ronda d’entrevistes amb els cinc candidats que es presenten a l’alcaldia. Unes trobades que volen reservar un espai a les preguntes dels ciutadans.

Tots aquells que vulguin que la seva pregunta arribi als alcaldables l’han d’enviar al correu radio@radiotiana.org abans del dia 7 de maig, indicant a quin candidat va dirigida o si va dirigida a tots ells. Entre totes les que arribin, es farà una tria per decidir les qüestions que, finalment, es plantejaran als líders dels diferents partits.

La ronda d’entrevistes començarà el dia 8 amb Isaac Salvatierra, de Junts Per Tiana. Continuarà l’11 de maig amb l’Àlex Rosa, de la CUP, que el dia 12 deixarà pas a Diego Parra, del PP. El dia 13 l’entrevistat serà Ricard Fabra, d’ERC, i el dia 14 serà el torn d’Olga Rué, de CiU. La candidata del PSC i actual alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, tancarà les entrevistes dia 15 de maig.