Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El ple municipal posa nom als membres de les meses electorals

Al ple extraordinari que se celebra aquest dimarts, els membres del consistori escolliran per sorteig quines persones ocuparan les meses electorals del proper 24 de maig. Aquesta serà la penúltima trobada oficial dels actuals regidors de Tiana, que només es tornaran a reunir al ple ordinari del mes de maig, unes  poques setmanes abans que els vilatans escullin els nous representants.

La sessió començarà a les vuit de la tarda a la Casa de la Vila i, basant-se en altres trobades del mateix caràcter, s’espera que tingui una durada breu. Ràdio Tiana l’emetrà en directe al seu dial habitual, 107.2 FM.

 

Unes eleccions que tot just comencen

Aquest ple extraordinari marca la primera data important en el calendari de les eleccions municipals que se celebren aquest 24 de maig. El dia 8 els partits polítics començaran el període de campanya, que s’allargarà fins el dia 22 i acabarà amb la jornada de reflexió del 23 de maig. La constitució del nou ple, però, haurà d’esperar uns dies i no es farà efectiva fins al 13 de juny, quan els nous regidors es reuniran per primera vegada i nomenaran de manera oficial a l’alcalde