Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Assemblea Groga de Tiana comença a caminar

Aquest divendres a la tarda l’Assemblea Groga ha fet el seu primer acte obert a Tiana. En ell, s’ha volgut donar a conèixer la iniciativa legislativa popular per demanar un ensenyament públic i gratuït. La proposta es basa en tres punts claus, tal i com explica el membre de la comissió promotora d’aquesta iniciativa, Ramon Font:

 

Segons Ramon Font, la política és clau per tirar endavant la iniciativa. Declara què cal fer per tal que la proposta avanci, i en conseqüència l’educació millori.

 

Font argumenta que a aquesta societat li cal “emmirallar-se en països nòrdics com Finlàndia”. A més, considera que en l’actualitat no es podria negociar la proposta de l’Assemblea. Segons ell,  el gran pacte social s’ha trencat.

 

A la xerrada també hi ha participat un altre membre de la ILP, en Bernat Aranyó. Aquest estudiant universitari també ha volgut deixar clar el seu posicionament i explica que no només cal mirar el govern estatal sinó que el problema també recau en la Generalitat. Aranyó creu que el fenomen independentista serveix per tapar altres aspectes, tal i com ha explicat durant l’acte:

 

Per acabar la celebració, s’ha fet una xocolatada entre els assistents i els membres de la ILP han recollit signatures. Així s’ha posat punt i final al primer acte de l’Assemblea Groga a Tiana.

 

Assemblea Groga 010