Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’assetjament escolar, a debat en forma de taller a Tiana

L’assetjament escolar tampoc vol deixar indiferent ningú a Tiana. Aquest dimarts a la tarda dues expertes en el tema, l’Anna Bigordà i l’Imma Pascual, de l’associació Cúrcuma, faran una xerrada a la biblioteca Can Baratau, dins la qual hi haurà una dinàmica interactiva. Tot plegat té com a objectiu fer reflexionar sobre aquesta problemàtica però, a més, fer-la viure, també, en primera persona a qui vagi a la xerrada.

L’activitat l’organitza Serveis Socials de l’Ajuntament. La seva cap, Marta Serlavós, explica que, tot i que d’assetjament escolar “n’hi ha hagut tota la vida, ara hi comencem a posar nom, i així ja és un pas”:

 

Un error freqüent és que pares o mares vulguin resoldre directament, sense haver rebut formació específica, situacions d’assetjament escolar, tant si els seus fills o filles agredeixen com si són víctimes. El taller, també donarà eines per afrontar correctament, i amb acompanyament, aquestes situacions:

 

L’associació Cúrcuma es defineix com “una entitat que facilita processos de presa de consciència al voltant de les múltiples identitats, desitjos i maneres de fer. Que acull la diversitat com a riquesa i la creativitat com a motor de creixement. Volem transformar les violències de gènere en relacions més lliures i igualitàries, afavorint l’autogestió, el benestar i la responsabilitat d’individus i de grups. Treballem des d’una perspectiva de gènere, feminista i comunitària”.

CARTELL ASSETJAMENT ESCOLAR

El taller-xerrada començarà a les 17.30h i l’entrada és lliure.