Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Laura Masvidal: “És extrany que jo hagi de presentar un llibre que no he escrit”

La Laura Masvidal duia una vida anònima fins fa gairebé un any. Tot i que el seu marit treballava en política, ella mai havia volgut tenir presència mediàtica. Aquesta circumstància, però, va canviar quan l’exconseller d’Interior, Joaquim Forn, va entrar en presó preventiva a Estremera el 2 de novembre del 2017.

Des d’aleshores, juntament amb altres familiars dels polítics i polítiques que estan a la presó i exiliats, ha fundat l’Associació Catalana pels Drets Civils, ha passat per centenars d’actes solidaris arreu de Catalunya i està lluitant activament per l’alliberament dels presos. La vida anònima que volia portar va desaparèixer.

Aquest dijous, la Laura Masvidal ha vingut fins a la Sala Albéniz per fer la presentació del llibre “Escrits de presó”, un llibre que no ha escrit ella, sinó el seu marit. Un fet que la pròpia Masvidal va voler destacar com a inusual:

 

El llibre és un recull del dietari que Joaquim Forn va escriure des del primer dia que va entrar a la presó d’Estremera fins que el van traslladar fins a la presó de Lledoners:

 

Tal com explica la Laura, no va ser fins més endavant quan se li va plantejar la idea de publicar els seus escrits:

 

Al final, Forn es va acabar de convèncer que allò que escrivia podia acabar essent un llibre:

 

El resultat final, segons la mateixa Masvidal i les opinions que li han transmès la gent que ja l’ha llegit, és que és una lectura molt amena, molt ben escrita i construïda:

 

Respecte a la situació actual, la Laura veu molta incertesa de cara a què pot passar en un futur:

 

Abans de l’inici de la presentació, conduïda per en Rafa Burgos, es va poder adquirir el llibre “Escrits de presó” a l’entrada de la Sala Albéniz.