Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tast de vins de la DO Alella al Garden Tiana a càrrec de la sommelier Eli Vidal

Aquest divendres 5 d’octubre, a dos quarts de vuit de la tarda, es celebrarà al Garden Tiana un Tast de vins de la DO Alella a càrrec de la sommelier Eli Vidal. Ella serà l’encarregada de dirigir un maridatge amb 2 vins de cada celler tianenc:

 

L’Eli explica que, des de l’Ajuntament de Tiana, es van pensar en ella per aquesta presentació perquè ja havia participat en el Tast Tiana d’enguany:

 

Per participar en aquest tast, cal fer una inscripció prèvia mitjançant el correu blancomg@tiana.cat. El preu de l’activitat és de 15 euros.

Vi+, el mes de la DO Alella

El tast de vins de la DO Alella a Tiana és una de les activitats que s’organitza a través del programa Vi+, impulsat pel Consorci de Promoció Enoturística del territori DO Alella. La Patricia de Golferichs, directora de l’empresa Vilateral, encarregada de la comunicació de l’ens, explica quin és l’objectiu d’aquest mes dedicat al vi de la DO Alella:

 

La Patricia explica que aquesta és ja la tercera edició del Vi+:

 

En total, durant tot un mes, es recolliran més de 40 propostes repartides per més de 24 municipis del territori de la DO Alella. El tast de vins que es farà al Garden Tiana serà la tercera activitat programada. La primera va ser la Nit de Tapes de Montgat, el passat dissabte 29 de setembre, que va donar el tret de sortida:

 

A Tiana, a més a més del tast d’aquest divendres, es faran dues activitats més, totes relacionades amb el celler Quim Batlle. La primera serà aquest mateix dissabte 6 d’octubre, a les 7 de la tarda, amb el maridatge d’una fideuà tradicional amb vins Foranell. El preu d’aquesta activitat és de 25 euros, i cal inscripció prèvia mitjançant la pàgina enoturismedoalella.cat.

La segona activitat es farà el dissabte 20 d’octubre, de 9 a 14h. Consistirà en una excursió per les vinyes i un tast de vins del celler. El preu també serà de 25 euros pels adults i de 6 euros per a infants de 7 a 18 anys. També requereix inscripció prèvia al web de la DO Alella.