Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les conferències de l’Aula d’Extensió Universitària TIMÓ comencen aquest dijous a Montgat

Aquest dijous 4 d’octubre, l’Aula d’Extensió Universitària TIMÓ inicia el primer trimestre del cicle de conferències que organitzen cada curs. Des de l’octubre i fins al desembre, han programat un total de sis xerrades de temàtiques molt diferents. La Isabel Montseny, de la Junta de l’AEU TIMÓ, explica que han estat tot l’estiu preparant aquest ventall de conferències:

 

La primera, doncs, serà aquest mateix dijous a la Sala Pau Casals de Montgat, a dos quarts de set de la tarda, a càrrec del sociòleg Salvador Cardús:

 

La temàtica de les diferents conferències serà molt variada, tal com explica Montseny:

 

A part de les conferències, l’Aula també organitza altres activitats com sortides o excursions. Aquest trimestre n’hi haurà dues:

 

Com cada any, les conferències s’aniran alternant entre la Sala Pau Casals de Montgat i la Sala Albéniz de Tiana. La primera que es farà al municipi serà el 8 de novembre, amb una xerrada sobre Neurofisiologia sensorial a càrrec del neuròleg Francisco José Muñoz. La següent serà ja al desembre, dia 13, on la doctora en Arqueologia, Història Antiga i Medieval Irene Cordón parlarà sobre Nefertiti.

La Isabel recorda que, per formar part de l’Aula d’Extensió Universitària o assistir a les conferències, no cal ésser un jubilat. Simplement, tindre una estona algun dijous al mes.