Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Laura Rosel: “’Preguntes freqüents’ és un repte que m’obliga a reinventar-me com a periodista”

La Laura Rosel és la nova presentadora del programa de TV3 “Preguntes freqüents”, el talk show polític dels dissabtes a la nit a la televisió pública catalana. Però fins el setembre passat, la seva carrera professional estava lligada a la ràdio. La Laura explica que, quan va acabar la universitat, no tenia gaire clar a què es volia dedicar dins del món del periodisme. Era un moment on encara no hi havia crisi i tots els mitjans eren una gran oportunitat per trobar feina. Dintre d’aquest context, va topar amb la oportunitat que li va oferir Ràdio Sabadell:

 

Després de Ràdio Sabadell, va començar a treballar a RAC 1 l’any 2007, on va estar-hi d’editora fins l’any passat, quan va fer el salt a la televisió. Tot i així, la seva veu no deixarà de sonar a la ràdio. Com a mínim aquí a Tiana. Perquè ella és la veu que presenta els informatius de Ràdio Tiana. La Laura explica com va sorgir aquesta locució:

 

Per a ella, però, el salt de la ràdio a la televisió ha estat un canvi molt gran:

 

Ser copresentadora al nou magazine de 8 al dia, a 8tv, ja va ser un canvi enorme. Però el nou repte de presentar “Preguntes freqüents” ho és encara més:

 

La feina d’un periodista sempre va lligada a l’actualitat, però en el cas d’un programa com “Preguntes freqüents”, que està centrat en el panorama polític català, aquesta actualitat està més viva que mai. Tal com diu la Laura, cada 12 o 24 hores passa quelcom diferent que fa canvia el rumb de la política catalana. Destaca, però, que això és un fet que ja fa anys que passa:

 

Un exemple de com de variant és aquesta actualitat és el programa que estan preparant aquesta setmana, dedicat a la investidura o no investidura de Carles Puigdemont. La noticia que ha sortit avui sobre els missatges entre el conseller Toni Comín i Puigdemont ha fet trontollar tots els plans que tenien pensats, i han tingut que començar a moure’s per trobar gent, experts o col·laboradors que vinguin a parlar sobre el tema.

Sembla, doncs, que de moment la carrera professional de la Laura Rosel continuarà lligada a la televisió, tot i que no descarta tornar a la ràdio:

 

Podreu veure i escoltar a la Laura Rosel cada dissabte a la nit, a partir de les deu, a TV3.