L’Avi Mingo compleix 40 anys i durant tot el dia d’avui convidaran als clients que reservin taula a una copa de cava per celebrar les quatre dècades de vida. La Paquita i en Jaume van obrir el restaurant el 10 de maig de 1984. El fins llavors Cafè de Dalt passava a dir-se L’Avi Mingo en homenatge al pare del Jaume, en Domingo, que sempre havia volgut fer un restaurant.
L’Avi Mingo compleix 40 anys i durant tot el dia d’avui convidaran als clients que reservin taula a una copa de cava per celebrar-ho. La Paquita i en Jaume van obrir el restaurant el 10 de maig de 1984, on fins llavors hi havia el Cafè de Dalt. pic.twitter.com/aFyA6H1lup
— La Local-RàdioTiana (@lalocaltiana) May 10, 2024
S’imaginaven, quan van començar ara fa 40 anys, que arribarien a aquesta xifra? “Nosaltres anàvem amb tots la il·lusió i amb ganes de fer-ho bé“, assegura en Jaume. “L’èxit és de tots, no només nostre sinó també de tots els clients que ens han sigut fidels durant aquests anys”
S’imaginaven, quan van començar ara fa 40 anys, que arribarien a aquesta xifra? “Nosaltres anàvem amb tots la il·lusió i amb ganes de fer-ho bé“, assegura en Jaume. “L’èxit és de tots, no només nostre sinó també de tots els clients que ens han sigut fidels durant aquests anys” pic.twitter.com/zzWDeb1U0g
— La Local-RàdioTiana (@lalocaltiana) May 10, 2024
La Paquita i en Jaume han comptat amb l’ajuda dels seus quatre fills, la Sandra, la Cristina, en Jaume i en Mingo. Ara estan passant el relleu a la Sandra, que serà l’encarregada de continuar amb el restaurant familiar.
La Paquita i en Jaume han comptat amb l’ajuda dels seus quatre fills, la Sandra, la Cristina, en Jaume i en Mingo. Ara estan passant el relleu a la Sandra, que serà l’encarregada de continuar amb el restaurant familiar. pic.twitter.com/cfuUy8R6V2
— La Local-RàdioTiana (@lalocaltiana) May 10, 2024
40 anys després, L’Avi Mingo s’ha convertit en una referència en l’àmbit de la cuina casolana, catalana i de temporada, on prima per davant de tot el producte de proximitat. “Nosaltres hem fet d’ambaixadors del poble de Tiana”, diu en Jaume. Un dels seus plats estrella és la trencadissa d’ous amb patates.
40 anys després, L’Avi Mingo s’ha convertit en una referència en l’àmbit de la cuina casolana, catalana i de temporada, on prima per davant de tot el producte de proximitat. Un dels seus plats estrella és la trencadissa d’ous amb patates. pic.twitter.com/D7AH8Oyqso
— La Local-RàdioTiana (@lalocaltiana) May 10, 2024
Durant aquests 40 anys han passat pel seu restaurant dues generacions de tianencs i tianenques. “Els néts que portaven (els clients) ara porten els seus néts propis i seuen a la mateixa trona. Això per nosaltres suposa que estem fent les coses bé.”