Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Avi Mingo és un dels 6 restaurants solidaris del Maresme

Ha de ser solidari, un restaurant? En Jaume Parodi, de L’Avi Mingo, ho té molt clar:

 

I és que L’Avi Mingo ha tornat a formar part, per quart any consecutiu, de la xarxa Restaurants Contra la Fam. Es tracta d’una campanya de l’ONG Acción Contra el Hambre mitjançant la qual, una part del que es recauda cada dia amb determinats plats de la carta, es dóna a l’entitat solidària:

 

Els plats que en Jaume ha triat perquè formin part de la campanya són els que més demanen els clients “perquè així Acción contra el Hambre tindrà més donatius”, explica el propietari del restaurant.

Aquesta és el tríptic explicatiu de la campanya
Aquesta és el tríptic explicatiu de la campanya

Quins són, aquests plats que ha triat? Són 5 grans clàssics de l’Avi Mingo que surten força: la trencadissa d’ous amb patates,  els canalons casolans, les croquetes de pernil serrà, els calamars a la romana i els bunyols de bacallà.

Plat a plat, l’aposta li ha sortit bé, a en Jaume: l’any passat va poder fer una donació de més de mil euros a l’ONG:

 

Aquesta 6a edició de “Restaurantes contra el Hambre” compta amb 99 restaurants de les comarques de Barcelona. Al Maresme, però, només n’hi ha 6: dos a Vilassar de Mar, un a Premià de Mar, un a Cabrera i un altre a Calella. Per això, la iniciativa solidària de L’Avi Mingo de Tiana hi brilla amb llum pròpia. En Jaume i la seva dona, la Conxita, n’estan més que satisfets però, així i tot, segueixen oferint la seva solidaritat:

 

A més de la seva col.laboració en campanyes com aquesta, a ca L’Avi Mingo, explica en Jaume Parodi, són molt estrictes per tal que no sobri menjar. O, si en sobra, que tingui un destí que no siguin les escombraries:

 

Encara teniu temps, fins aquest diumenge 15, de col.laborar amb la iniciativa d’Acción contra el Hambre, demanat alguns dels 5 plats seleccionats de L’Avi Mingo.

mingo