L’Avi Mingo comptarà, fins al 5 de juny, amb un menú gastronòmic especial. El restaurant tianenc s’ha unit a la ruta gastronòmica “Tallem el bacallà”, en la qual ofereix un menú on el protagonista és aquest ingredient.
Ver esta publicación en Instagram
Una publicación compartida de Restaurant L’Avi Mingo Tiana (@avimingotiana)
La Sandra Parodi explica que el menú “Tallem el bacallà” està format per un empedrat de bacallà i mongetes del ganxet, morro de bacallà amb cigrons d’Astorga i pastís de formatge casolà:
Parodi explica que aquesta va ser una proposta que els va arribar del seu proveïdor de bacallà:
Fins ara, aquesta ruta gastronòmica s’havia dut a terme a la zona de Barcelona, però aquest any l’han estès a la resta de Catalunya:
De fet, l’Avi Mingo és l’únic restaurant del Maresme inclòs dins d’aquesta ruta:
L’Avi Mingo es caracteritza per elaborar una cuina casolana, tradicional i de temporada, una essència que han aconseguit traslladar també en aquest menú gastronòmic.
Una notícia elaborada en col·laboració amb l’Andrea Romera.