Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Avi Mingo triomfa amb una carta especialitzada en “trencadisses d’ou”

Fa 31 anys que l’Avi Mingo és un dels restaurants preferits pels tianencs i, per què no dir-ho, pels que vénen de fora. L’Avi ofereix una carta de menjar tradicional i de temporada, i són molts els clients habituals que, sense èxit, intenten imitar-ne les receptes.

IMG_3658

Sens dubte, però, el plat estrella de l’Avi Mingo és la trencadissa d’ou. És per això que, després de 5 anys servint trencadisses a quasi totes les taules, s’han decidit a crear una carta de diferents varietats d’aquest plat. De moment, és tot un èxit. Ho ha explicat a La Local en Jaume Parodi, gestor i cuiner de l’Avi Mingo:

 

De ben segur que tots coneixeu prou bé la trencadissa d’ous i patates, però no n’és pas l’única. Durant la visita de Ràdio Tiana a l’Avi Mingo, en Jaume ens ha explicat quines són les trencadisses més demanades pels clients:

 

IMG_3622

Encara que no ens ho pugui semblar, són molts els tianencs que han contribuït a crear nous tipus de trencadissa. Segons explica en Jaume, moltes de les que apareixen a la carta són fruit de demandes dels clients:

 

IMG_3651

La Local ha anat a l’Avi Mingo amb l’objectiu de descobrir el secret de la trencadissa. Ha estat impossible, tot i que en Jaume hi té la mà trencada. Tant és així que ens ha explicat més d’una anècdota, com la següent:

 

La trencadissa d’ous és una especialitat que prové de Madrid, concretament del conegut restaurant Casa Lucio. Segons explica el cuiner, tot i que els ingredients de la recepta són els mateixos, a Madrid i a Tiana s’elabora de maneres ben diferents. La manera de fer-la, diu, en determina el gust final:

 

IMG_3636

Queda comprovat que l’important de les receptes no són els ingredients que incorporen sinó el talent de qui les cuina. A l’Avi Mingo, el talent es transforma en les famoses trencadisses d’ou que qualsevol tianenc es deleix per provar.