Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Dijous 29, vaga de Renfe: fora de les hores punta només circularà 1 tren de cada 3

Els sindicats UGT, CCOO, CGT i SF han convocat una nova vaga per aquest dijous, 29 d’octubre, a RENFE que afectarà els serveis de Rodalies i Regionals.

Els serveis mínims oferiran un 66% del servei durant les hores punta del 29 d’octubre, és a dir, al període comprès entre les 6.00 i les 9.30 hores i les 17.00 i les 20.30 hores.

Per a la resta de la jornada, el Ministeri de Foment i el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat han establert que circuli el 33% dels trens d’un dia habitual. D’aquesta manera, els trens de rodalia de Barcelona, trens regionals, i trens de rodalia de Girona, prestaran el seu servei en un 66% fora de les hores punta esmentades.

Renfe ha informat que la mobilitat dels viatgers dels trens de Llarga Distància Convencional i Alta Velocitat s’assegurarà amb un servei del 72%. Pel que fa els serveis Avant, només funcionarà un 63% del trens previstos.

El sindicat UGT ha informat que la vaga com a mesura de pressió dels treballadors de RENFE que demanen millores en la creació de llocs de treball i avançar en la negociació del seu Conveni Col.lectiu.