Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La venda d’entrades per “Mary Poppins” a la Sala Albéniz segueix a bon ritme

La venda d’entrades per a “Mary Poppins, el musical” va a molt bon ritme. L’obra, a càrrec de l’Agrupació Artística del Casal, es podrà veure a la sala Albéniz els dies 13, 14 i 15 de novembre (dissabte i diumenge en sessió doble de tarda i vespre).

Aquest dimecres, com cada setmana, i tots els divendres -inclòs el 13 de novembre- la taquilla de la sala Albéniz estarà oberta per les tardes. Ho explica Marina Perejuan, membre de l’agrupació teatral:

 

Les entrades costen 10 euros si es compren presencialment al Casal, i 11 si es compren per internet ja que el web cobra 1 euro com a despesa de gestió. Aquests són preus de venda anticipada: els dies de l’obra, també es podrà comprar entrades per la sessió del mateix dia. Això valdrà 12 euros, tant a la taquilla del Casal com per internet.  Els menors de 5 anys no pagaran entrada si seuen a la falda de qui els acompanyi.

El públic infantil de Tiana serà, de ben segur, un dels grans protagonistes de l’obra. És una de les raons per les quals l’Agrupació Artística del Casal farà 5 passis de Mary Poppins:

 

Ja fa mesos que l’Agrupació Artística del Casal assaja l’obra. Aquesta versió tianenca de “Mary Poppins, el musical” la protagonitzen, entre altres, Sílvia Planagumà, Enric Monreal, Heribert Aixelà, Anna Puig i els infants Marina Freixes i Noah Villanueva.