Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’encesa de l’arbre de Nadal a la Plaça s’avança a l’1 de desembre

Les properes setmanes cal anotar dues dates clau al calendari de dinamització del comerç local: l’encesa de l’arbre de Nadal, a la Plaça de la Vila, que es farà divendres 1 de desembre, i la tradicional Fira de Nadal, el cap de setmana del 16 i 17 de desembre.

Acaba l’any i tant l’ACIST com la regidoria de Promoció Econòmica premen l’accelerador per visibilitzar i acostar a tianencs i tianenques el comerç local. Ho fan conjuntament: fa uns mesos es va signar un conveni entre tots dos per tal d’impulsar aquest sector econòmic de Tiana. Un dels temes clau és fer atractiu l’espai públic de la vila, assenyala l’alcaldessa Ester Pujol:

 

El conveni que van signar l’ACIST i l’Ajuntament té 5 línies d’actuació, la majoria de les quals ja estan en ple desenvolupament: fomentar el comerç de proximitat, professionalitzar els i les titulars del petit comerç, atorgar un paquet d’ajuts i subvencions, fomentar la presència a fires i mercats d’alguns d’aquests comerços i, finalment, oficialotzar la figura d’un professional que gestioni i dinamitzi tot plegat. Aquest gestor és en Lluís Gallén, que admet que cal reinventar-se localment per poder sostenir la presència de les grans superficies comercials:

 

La signatura del conveni permetrà rebre una subvenció de la Diputació de Barcelona que servirà per seguir impusant el comerç local tianenc.

D’altra banda, dijous 30 de novembre a les 21h, es presentarà a Can Riera el “making off” (o el documental que explica com es va fer) del rodatge de l’espot de promoció del comerç local que es va fer a Tiana diumenge passat.L’espot també es presentarà al mateix acte.