Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Portes obertes de Sol Dos, el taller de la Míriam i la Bianca, aquest dissabte

Sol Dos, el taller de la Míriam Pons -dissenyadora de roba- i la Bianca Batlle -pintora, il.lustradora- obre les seves portes, aquest dissabte de 12.30h a 14h, a qui vulgui conèixer de prop aquestes dues artesanes i la seva obra.

La Bianca i la Míriam fan un cop al mes una jornada de portes obertes a l’antiga fàbrica tèxtil del carrer del Sol que ara és el seu taller, per donar a conèixer les seves creacions. La idea de totes dues és que qui vulgui compri alguna peça. Però, també, que es pugui recórrer i conèixer el seu espai de creació de dalt a baix.

El 15 d’octubre va fer un any de la inauguració del taller,  una antiga fàbrica de cortines en ple centre de Tiana. Feia dècades que estava en desús. Poc a poc, la gent ha anat coneixent on són i què hi fan, explica la Míriam:

 

L’objectiu general de tenir un taller i, en particular, de fer-hi jornades de portes obertes ha servit per rellançar la trajectòria professional, comenta la Bianca:

 

Aquest dissabte, les persones que visitin Sol Dos es trobaran amb un espai singular per descobrir o redescobrir, però també amb un pica-pica i una copeta de vi. A més la Bianca farà un 20% de descompre en el preu de les seves obres. La Míriam també aplicarà La propera jornada de portes obertes a Sol Dos serà el 16 de desembre i, aquest cop, es farà matí i tarda.