Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Enrucada bat rècords; quasi 500 participants i millor temps

L’edició de l’Enrucada del 2015 ha batut rècords. Sota un sol espatarrant, 473 corredors i caminants han completat la ruta que els portava fins a la meta. Eren 13 quilòmetres de pujades i baixades pels carrers del poble. Al parc de l’Antic Camp de Futbol hi havia fans de totes les edats, un marcador que no s’aturava i entrepans de botifarra pels que arribaven afamats. Era el primer any que hi participava tanta gent, inclús de fora de Tiana. De fet, les inscripcions estaven exhaurides des de feia dies.

A les 8:30h del matí ha arrencat la cursa més popular de Tiana. No ha estat fins 56 minuts 21 segons més tard que en Francesc, el gran vencedor masculí, ha creuat la línia de meta. Després de pujar al podi entre aplaudiments i felicitacions, en Francesc ha remarcat que “l’important de les curses no és el temps que trigues en fer-la sinó com disfrutes corrent”.

 

IMG_7707

La Laia ha estat la guanyadora del grup de dones esportistes que han participat a l’Enrucada. Ha completat la cursa amb un temps d’una hora i 13 minuts. Per la organització i el bon ambient que s’hi respirava, ha qualificat la cursa amb un 10.

 

IMG_7709

També han sorprès les marques dels participants de la categoria júnior on un dels corredors ha fet el cirquit amb una hora i escaix batent rècord, ja que només té 12 anys.

IMG_7698

Els tres primers classificats de cada categoria han pujat a l’escenari on se’ls ha donat un obsequi i un ram de flors. El més típic, però, ha estat vestir-los amb la carota de ruc. Els organitzadors de l’Enrucada han destacat que, tot i que ha estat un èxit, hi ha hagut algunes baixes degut a la recent defunció de Joan Pujol, el Jutge de Pau de Tiana.

En acabar l’entrega de premis s’ha fet un aplaudiment per tots aquells que han participat a l’Enrucada ja que, diuen els organitzadors, “tots són guanyadors”.

FullSizeRender-6