Els membres del Bike Tiana preparant l'Enrucada
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Enrucada canvia el seu recorregut

La gran novetat de l’Enrucada per aquest 2014 és que es modifica el seu recorregut. Un canvi que, segons els organitzadors, permet fer-lo molt més atractiu pels participants. A més, també ha estat motivat per uns camins que l’any passat eren accessibles i aquest any ja no ho són. Ho ha explicat un dels membres del Bike Tiana, Joan Lluís Montero, conegut com Skate.

 

Aquest any seran dos recorreguts: un de 13,6km corrent i un de 10km per poder fer caminant. Pel de córrer s’ha baixat el nivell de dificultat física, però s’ha augmentat el de psicològica. Sobretot en els primers 3 km, com explicava Joan Montero.

 

Aquest any es pot optar per les dues modalitats, encara que es creu que la que tindrà més èxit serà la de córrer. La de caminar està pensada per a tota la família, encara que des de l’organització es recomana mirar abans el recorregut per si hi ha dificultats amb els nens.

L’Enrucada

ENRUCADA 2014

 

Aquest és un dels actes que, en més poc temps, més s’ha consolidat a la Festa Major. Aquesta prova tindrà lloc el dia 13 de setembre a les 8.30 del matí i serà el plat esportiu fort del programa. Tot i que encara falta bastant, els membres del Bike Tiana, que són els que organitzen l’acte, ja s’han reunit per començar a estudiar els camins i corriols per on passarà la prova. El dimecres a la tarda ja han provat el nou recorregut. Una Enrucada que es presenta molt bé, com explica l’Skate

 

Tot i les expectatives no hi haurà res confirmat fins el proper dia 13 de setembre, quan es doni el tret de sortida oficial a la prova.

Els camins ja estan nets per entrenar

Una de les preocupacions principals de l’Enrucada és l’estat dels camins i corriols per on passa la prova. Aquest any ja s’han fet modificacions per evitar passar per finques privades. Un altre dels motius del canvi ha estat un propietari que ha decidit posar una tanca a l’accés al seu camí. Per poder adequar el nou recorregut, el mateix Skate ha estat l’encarregat de repassar i netejar-los tots, per facilitar l’entrenament i evitar problemes a la pell dels corredors. Ell, tot i això, atribueix aquesta neteja al “Fullet de les tisores”.

 

Durant tot l’estiu els membres de l’organització vetllaran per poder tenir els camins molt més nets i a punt perquè els Runners puguin entrenar sense problemes.

Inscripcions obertes

Les places per l’Enrucada són limitades. Només n’hi ha 450 i l’any passat es van omplir. Fins i tot, hi van haver participants sense dorsal. Per evitar problemes, les inscripcions estan en marxa des del passat 9 de juliol. Els que ho vulguin poden fer-ho a través del seu web . Des de l’Organització es recomana no esperar a última hora, ja que es poden quedar sense dorsal. Joan Montero

 

La inscripció a l’Enrucada té un cost de 10 euros. A part del dorsal i l’assegurança, també hi ha un regal i un entrepà al arribar a la meta.