Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’entrevista amb Esther Pujol: “Les 105 mesures que plantegem són totalment realistes. Altres partits fan propostes irrealitzables”

ENTREVISTA ELECTORAL AMB ESTHER PUJOL, PSC

entrevista psc esther pujol (7)

La cap de llista del PSC a Tiana, Esther Pujol, ha tancat la ronda d’entrevistes electorals de Ràdio Tiana. Està convençuda que podrà “dur a terme” totes les mesures del seu programa electoral.  Ha afirmat que altres formacions presenten propostes “irrealitzables”.


 

Tot i això, Pujol assegura que volen acabar de prendre les decisions amb els veïns i les veïnes a través d’una “democràcia directa”.

Els socialistes diuen que volen protegir el territori i continuar mantenint la dimensió de poble que tenim: “No volem créixer més enllà d’això”. La número 1 del PSC també ha parlat de “projectar Tiana” com un “pol d’atracció per a professionals liberals i per a algun sector determinat, com el de la viticultura ecològica”. Això sí, la prioritat d’Esther Pujol seria l’”atenció a les persones”.

 

La líder socialista ha aclarit que la seva “política de gènere” es reflecteix a tot el programa però no en un apartat específic perquè “no considerem que les dones siguin un col·lectiu determinat”. Ha destacat que els tres primers llocs de la seva llista estiguin ocupats per dones “és un bon impuls en la visibilitat de les dones en l’àmbit polític”.

Esther Pujol afirma que és “inevitable” pensar en pactes polítics per la formació del proper govern. Tot i això vol esperar als resultats electorals abans de parlar-ne. En aquest sentit, creu que el compromís que l’ANC ha demanat a algunes formacions polítiques, per formar un govern independentista, “condiciona la lliure elecció democràtica”.

 

Respecte les noves formacions que es presenten pensa que aportaran “pluralitat democràtica” però que “no tothom té la capacitat per governar i no tothom està disposat a dedicar-se als interessos públics, moltes vegades ens trobem amb interessos personals pel mig”.

 

El primer que faria Esther Pujol si revalidés l’alcaldia

Esther Pujol ha explicat que el primer que faria seria un agraïment cap a la ciutadania i posar-se a la seva disposició. Entre els seus primers passos hi hauria el disseny del pressupost i el tràmit administratiu de la urbanització de la zona del doble revolt.