Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Passejant amb el ruc de la CUP

A les dotze en punt del migdia i sota un sol de mil dimonis, partidaris de la CUP han començat una ruta pel poble d’allò més original: acompanyats per un ruc. En un principi, l’acte no ha aplegat massa gent. Tot i això, han estat molts els curiosos que s’han apropat per fer una volta damunt de l’animal i, de passada, conversar amb les persones que formen la llista del partit més assambleari de Tiana.

IMG_4069

Tots aquells qui s’hi han apuntat, han pogut visitar els horts urbans del poble en un itinerari guiat per persones que coneixen la realitat del poble. Tot això amb l’objectiu de compartir coneixement per saber quines coses s’han fet bé fins ara i quines es poden canviar. L’acte havia d’acabar amb un refirgeri al Parc Joan Armengol però no ha estat així. Tal i com explica Àlex Rosa, l’alcaldable de la CUP, han decidit unir-se a l’acte que ha organitzat Tiana Solidària en suport al sisme del Nepal.

 

Fer la ruta acompanyats d’un ruc no ha estat casualitat. Àlex Rosa ha explicat a La Local que s’identifiquen amb el tarannà d’aquest animal. Per ells, el ruc té un gran significat simbòlic. Tampoc ha estat casualitat el fet de visitar els horts. S’ha decidit així amb la intenció de donar suport a l’associació “Tiana Cultiva i Preserva les Llavors“. L’associació investiga i treballa per recuperar llavors extingides que, anys enrere, havien oferit productes tianencs i maresmencs com ara tomàquets o patates.

 

Un cop finalitzada la passejada, el grup s’ha dirigit a La Catequística per mostrar el seu suport als afectats del Nepal. A més a més, han emplaçat a tots els seus seguidors a sumar-se a la iniciativa de Tiana Solidària a través de les xarxes socials.