Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’entrevista amb Olga Rué: “Nosaltres no amaguem les sigles, som convergents. Hi ha un potencial convergent a Tiana i tinc l’esperança que sorgeixi”

ENTREVISTA ELECTORAL AMB OLGA RUÉ, CiU

entrevista ciu olga rué (2)

Té molts esperances en ser la propera alcaldessa de Tiana. La candidata de Convergència i Unió, Olga Rué, ho ha deixat així de clar en l’entrevista electoral de Ràdio Tiana. Creu que han fet “autocrítica” però que ara “el repte” és guanyar els vots i les victòries que el seu partit aconsegueix en eleccions autonòmiques, generals o europees.

 

Rué no descarta el pacte amb cap de les formacions que es presenten a les municipals. Assegura, però, que tindrà en compte aquells regidors que donen suport al “procés sobiranista”. Afirma, també, estar decebuda amb la campanya del PSC que “parla del passat sense ser acurat amb el que s’explica”.

La convergent està convençuda que amb una “bona gestió” dels recursos humans, econòmics i materials es pot fer que “les persones de Tiana visquin en un entorn bo”. El “diàleg”, diu, serà el principal instrument d’aquesta gestió. Un element que, segons Rué, ha mancat entre polítics i, també, amb els ciutadans.


 

“Que tothom tingui feina” és una de les principals preocupacions del seu grup. Assegura que trobaran eines perquè el poble gaudeixi d’una “bona economia”. “La reactivació econòmica és imprescindible”, segons Rué.

 

La cap de llista de CiU també proposta un “pla d’acció municipal anual” de tota l’actuació del govern: “no només sobre el comptes econòmics”. En faria una proposta a principis d’any, un seguiment i un tancament. “És important reconèixer, també, que ens podem equivocar”, ha explicat.

 

El primer que faria Rué com a alcaldessa

S’asseuria amb l’alcaldessa “sortint” per poder “percebre de la seva veu quina és la situació del poble”. Creu que aquesta “transmissió d’informació” és molt important i confia que “seria bona”. Explica que es reuniria, també, amb els treballadors de l’Ajuntament.