Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t; a Tiana hi tens de tot!

1-filled-xl

Els menús més joves

Són pocs els joves que decideixen passar temps a la cuina. La velocitat del dia a dia fa que, sovint, mengin ràpid i pitjor del que voldrien. Els dies 7, 14 i 21 de maig podran aprendre a cuinar sa i bo gràcies al Curs de Cuina per Joves que organitza el Casal de Joves. El preu del curs és de 15€ i està obert a tothom. Això sí, cal inscripció prèvia. Com? Enviant un mail a pij.tiana@diba.cat o al teléfon 933951997.

cuiner

Lloc: Casal de Joves, c/Josep París, 12

Dia: dijous

Hora: 17.30h – 19.30h

 

2-filled-xl

WikiArs

La Biblioteca Can Baratau proposa una exposició que es centra en una mostra d’imatges creades per estudiants de les Escoles d’Art i Disseny catalanes que participen en una iniciativa anomenada WikiArs. Una exposició on, a més de veure grans imatges, aprendreu sobre el món de les fotografies a Internet. Una opotunitat més per apropar el coneixement a tothom. Teniu temps per anar-hi fins el dia 26 de maig.

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: 12 maig – 26 maig

Hora: 10h

 

3-filled-xl
Xerrades a la Biblioteca

Aquesta setmana us presentem 2 xerrades d’allò més interessants.

En primer lloc, Davinia Ferrando ens explicarà les claus per no posar-nos malalts. Ho farà a través de l’explicació de tècniques i teràpies per curar-nos més ràpidament i dels hàbits que cal seguir per estar sans. Serà el dijous a les 19h.

descarga

Ignasi López serà el protagonista de la segona xerrada de la setmana. El divendres a partir de les 19h, ens parlarà de l’ecologia urbana. Podreu aprendre moltes coses sobre la natura que ens envolta; els arbres, la fauna, els rius… Ens conscienciarem, alhora, de fins a quin punt la contaminació de les ciutats afecta a aquests recursos naturals.

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous i divendres

Hora: 19h

 

4-filled-xl

De sardana en sardana

L’Agrupació d’Amics de la Sardana preparen un curs perfecte per tots aquells amans de la cultura catalana. Tan pels que ballen sardanes com pels que no en saben. Es tracta d’unes classes on ens ensenyaran a ballar sardanes i a comptar-les. Les classes duren 4 setmanes, concretament es fan els divendres. Així que encara hi ets a temps! Es fan al local del Coro de Tiana de les 20h fins les 21.30h. La diversió està assegurada.

329_sardana

Lloc: Local del Coro de Tiana

Dia: divendres

Hora: 20h – 21.30h

 

5-filled-xl

Diumenge de Bambolines

Tot llest a la Sala Albéniz per rebre “Tut turutut les princeses”, un espectacle de la Companyia La Bleda. Aquest cop, haurem d’ajudar a una princesa, de nom Bleda, a buscar un tresor perdut. Acompanya-la en un viatge ple d’imaginació i personatges de tota mena. Com us imagineu el tresor? Per ella, és el més important!

 

Lloc: Sala Albéniz, c/Isaac Albéniz, 8-10

Dia: diumenge

Hora: 18h