Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El programa “L’Envelat” acaba una temporada positiva

Un dels programes emblemàtics de La Local, l’Envelat, se n’ha anat de vacances. L’espai musical emès els dilluns a la tarda de 17:00 a 19:00, ha finalitzat la quarta temporada en antena. Els seus col·laboradors, Pep Sànchez i Carme Cussó, n’han fet balanç:

 

Sànchez ha destacat l’augment de trucades que hi ha hagut aquesta temporada i la “col·laboració important” dels oïents:

 

Una de les novetats d’aquest any ha estat el fil conductor que ha guiat l’espai. Sànchez i Cussó han escollit una temàtica per cada Envelat, com ara l’estiu o l’amor. Tal i com expliquen, l’audiència s’ha adaptat molt bé a aquest canvi i els ha demanat cançons relacionades amb el tema del programa.

Una de les incògnites és si el programa tornarà al setembre. Cussó ha explicat així el seu desig de continuar:

 

La col·laboradora ha afegit: “Nosaltres esperarem el setembre amb molta il·lusió i si tenim la sort de continuar després de Festa Major estarem molt contents”.  Sànchez també ha expressat les “ganes de tornar la temporada que ve”

L’envelat és un programa musical de la ràdio municipal en què els oients truquen per demanar cançons dels anys 50, 60, 70 i 80.  A més, els col·laboradors estableixen una conversa entre ells i la persona que ha trucat.  L’espai va sorgir ara fa quatre anys, després que els seus integrants tinguessin la idea i la proposessin a la ràdio. Cussó explica que “era un programa que no s’havia fet mai a Ràdio Tiana” i que “ja semblava que arrencaria bé i que tindria èxit, i verdaderament ha estat així”.

Algunes de les cançons que han sonat més durant aquesta temporada han estat: New York New York i Bésame Mucho, entre d’altres.