Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les emocions són les protagonistes de l’hora del conte del febrer

Les emocions i els sentiments són el rerefons de la selecció de llibres de l’hora del conte d’aquest febrer, un clàssic de cada dijous a la Biblioteca Can Baratau. Els llibres protagonistes d’aquesta setmana, narrats per la bibliotecària Anna Castellar, han estat: Els tres porquets i l’Estrella de la Laura. L’objectiu és que els nens, durant aquest mes, coneguin i entenguin les emocions que cada conte fa sentir, així ho ha explicat Castellar.

 

Què millor que un llibre com a recurs perquè els nens entenguin les emocions que una persona sent en cada moment. Posar-se en el lloc d’algú a vegades serveix per entendre a l’altre i de la mateixa manera passa amb els contes. Amb la lectura d’Els tres porquets, els petits s’han posat a la pell de cada un dels tres germans i han descobert que amb paciència, esforç i dedicació les coses surten millor i, a la vegada, han sentit emocions diferents com la por, l’atreviment o el sentiment d’estimar amb l’Estrella de la Laura. Aquesta és la finalitat de cada dijous d’aquest mes de febrer, que els petits, acompanyats dels més grans, coneguin mons i situacions amb els que descobreixin nous sentiments.

DSC_2312 (1)

El proper dijous, 11 febrer, l’hora del conte serà de la mà de la contacontes, Núria Cruz. El tercer dijous de febrer dia 18, la Mariona Fradera llegirà llibres matemàtics i l’últim dijous del mes, la Pilar Pla i l’Òscar Intente llegiran La història de Babar: el petit elefant.