Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t, disfressa’t i surt al carrer per Carnestoltes

1-filled-xl

Vine a la Rua de Carnestoltes!

Avís a les bruixes, bruixots, princeses, cavallers, gats, tigres… Ha arribat el cap de setmana més esbojarrat de l’any. Per fi, el dissabte el Senyor Carnestoltes visita Tiana! No podeu faltar a la Rua que ha organitzat i que us portarà fins a la Plaça de la Vila on, grans i petits, gaudirem d’un espectacle d’animació divertidíssim. Així que fora vergonyes i a gaudir!

ballant-en-carnestoltes

 

Lloc: Parc de l’Antic Camp de Futbol

Dia: dissabte

Hora: 11h

 

2-filled-xl

I després de la Rua…

Pels que sigueu de ballar i no en tingueu prou… Si teniu més de 12 anys us aneu a disfressar-vos al Casal de Joves. A partir de les 17.30h hi sonarà la millor música i podràs aprendre a pintar cares amb un taller que, de ben segur, t’encantarà.

nic3b1os-disfraz

 

Lloc: Casal de Joves

Dia: dissabte

Hora: 17.30h

 

3-filled-xl
…I pels adults de Tiana…

Una festa al Casal del poble. La festa està servida. Música, colors, begudes i… UN CONCURS! S’hi lliurarà un premi individual i un premi col·lectiu. L’objectiu? Riure i descobrir les més originals. Així que si encara no en tens cap, espavila perquè has de ser el vencedor!

La festa començarà a les 23h i durarà fins les 4h de la matinada. Per aquells que vagin vestits “de persona normal”, l’entrada costarà 5€ i inclourà 1 consumició. Si portes disfressa… La cosa canvia: tindràs dues consumicions! Val la pena, eh?

 

Lloc: Casal de Tiana

Dia: dissabte

Hora: 23h

 

4-filled-xl

Què fer l’endemà de la festa?

Molt senzill; un taller de defensa pròpia! Mai se sap si, després de la gran disfressa, tindràs admiradors/es i hauràs de defensar-te. Així que vesteix-te d’esport i puja al pavelló municipal. Hi aprendràs que objectes que mai haguessis imaginat són molt útils en situacions de “perill”. La classe és totalment gratuïta i pensada per gent de totes les edats.

 

Lloc: Pavelló Municipal

Dia: diumenge

Hora: 11.30h