Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les entitats esportives s’adhereixen al Decàleg de l’Activitat Física i l’Esport a Tiana

Onze entitats esportives del poble s’han reunit aquest dimecres 8 de maig a la Sala de Plens amb l’alcalde de Tiana, Isaac Salvatierra; i el regidor d’Esports, Sergi Manzanares, per signar el seu compromís d’adhesió al Decàleg de l’Activitat Física i l’Esport a Tiana.

Les deu mesures recollides en el decàleg, les quals busquen el respecte, el joc net, l’esportivitat, la igualtat i gaudir amb l’esport, estaran exposades tant al camp de futbol com al pavelló municipal, per tal que tots els usuaris i visitants d’aquests equipaments les puguin conèixer i seguir. Ens ho detalla el regidor d’Esports:

 

Les onze entitats presents a la signatura d’avui han sigut el CCE Tiana, Fes Tri Tiana, Club Vòlei Tiana, Club Excursionista de Tiana, Club de Patinatge Tiana, el Club de Petanca de Tiana, el Futsal Tiana, Saltamarges BTT, Societat de Caçadors de Tiana, la Penya Barcelonista de Tiana i El Último Coral. El decàleg, però, també s’ha treballat amb dues entitats més, el Club Aikido Makoto i el Club Bike Tiana.