Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les mones són a punt als forns del poble

Els forns de Tiana ja tenen les mones a punt per a Dilluns de Pasqua. El forn Aixelà i el forn Enric Solà (‘Can Pau’) treballen, des de fa setmanes, per enllestir les comandes que fan els veïns i veïnes de la vila. Tal com explica la Pilar Solà, del forn Enric Solà, són setmanes de molta feina, on s’han de coordinar molt bé per arribar a tot:

 

Pel que fa al forn Aixelà, la Georgina Aixelà explica que és en aquests darrers dies on s’acumula el gruix més gran de feina:

 

Enguany, se celebra la primera Pasqua sense restriccions sanitàries des de 2019. La pandèmia de la Covid-19 va afectar la tradicional celebració del Dilluns de Pasqua dels darrers dos anys: el 2020, amb una Pasqua emmarcada dins d’un confinament domiciliari; el 2021, amb una Pasqua víctima de les restriccions sanitàries. En aquest context, la Georgina Aixelà ha vist aquesta lleugera “tornada a la normalitat” reflectida en la quantitat de comandes de mones que han rebut al forn:

 

Fins i tot, la Georgina explica que esperen arribar a les xifres de 2019, abans de la pandèmia:

 

 

Pel que fa al forn Enric Solà, la Pilar Solà comenta que no ha notat un augment de comandes respecte a l’any passat o l’anterior. De fet, considera que mai tornaran a arribar a les xifres pre-pandèmia. El que sí nota, però, és que ja es tornen a comprar peces més grans per compartir:

 

 

Per encarregar una mona al forn Aixelà, es pot trucar al 933 952 702 o anar-hi de forma presencial; i per fer un encàrrec al forn Enric Solà, es pot consultar el seu Instagram o anar-hi de forma presencial.