Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Mi Bella Serendipia estrena local per Sant Jordi

“El projecte d’una gran aficionada als llibres”. Així és com defineix l’Esther a Mi Bella Serendipia, el seu projecte personal que neix durant el primer any de pandèmia, l’any 2020, després que es quedés sense feina:

 

El que va començar com una iniciativa de recomanació de llibres es va acabar transformant, un any després, en una botiga en línia especialitzada en il·lustració:

 

Una il·lustració “per a totes les edats”, tal com destaca l’Esther:

 

Explica que un dels punts forts de Mi Bella Serendipia és l’atenció al detall, l’atenció personalitzada i la cura amb què tracten cada comanda, un fet diferencial que juga a favor seu en un moment on tothom pot comprar per Internet qualsevol cosa en menys de 24 hores:

 

Ara, aquesta botiga en línia es complementarà amb una de física, que estarà situada al Passatge Moragas nº6. Tenint en compte l’evolució del projecte, per a l’Esther aquest era el següent pas natural que havia de fer:

 

El local s’estrenarà, com no podia ser d’una altra manera, per Sant Jordi, el dissabte 23 d’abril. L’Esther avisa que tindran llibres de tota mena, més enllà de la il·lustració:

 

Des del tancament de Càsper Botiga, a Tiana mancava un espai dedicat al llibre:

 

Així doncs, l’Esther està molt il·lusionada amb aquest nou pas:

 

En el seu Instagram podreu trobar les signatures que ha organitzat de cara a Sant Jordi. Per conèixer més el projecte, que també compta amb diferents iniciatives solidàries, podeu visitar la seva pàgina web.