Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les novetats de la campanya de Nadal a Tiana: dos arbres, més activitats per a totes les edats i cartells i calendari d’advent amb cares conegudes

L’Ajuntament de Tiana ha presentat aquest dimecres 22 de novembre com serà la campanya de Nadal, que enguany començarà el dimarts 5 de desembre amb l’encesa de l’arbre i finalitzarà el divendres 5 de gener amb la Cavalcada de Reis. Segons ha explicat l’alcalde, Isaac Salvatierra, han plantejat un Nadal “comunitari, amb activitats per a totes les edats i cobrint les necessitats familiars dels dies de vacances escolars”:

 

Entre les novetats es troben El Casalet de Nadal, destinat a infants durant tres dies feiners però no lectius, i el Nadal Jove, amb tallers a partir dels 12 anys i un torneig de vòlei. La regidora d’Educació, Eulàlia Serrat; i el regidor de Joventut, Pau Seda, han donat més detalls:

 

 

La presentació ha comptat amb la presència d’alguns dels protagonistes del calendari d’advent i els cartells d’aquestes festes, elaborats un any més per l’artista Mario Tarragó. Es tracta d’onze tianencs i tianenques que han treballat pel poble des de les entitats i comissions: Neus Tarrasón, Aniceto Riera, Josegina Cañabate, Frederic Corominas, Lourdes Llosas, Miquel Puig, Maria Muñoz, Pere Loscos, Maria Dolors Solà, Rafael Bort i Concepció Carreras. Així ho ha explicat el mateix Tarragó:

 

L’alcalde ha afegit que han volgut fer un homenatge a la gent gran de Tiana i a l’envelliment actiu:

 

El calendari es podrà aconseguir el 30 de novembre a la Llar de les Persones Grans a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

L’Encesa marca l’inici…

L’acte central de l’encesa de l’arbre es farà el dimarts 5 de desembre a la plaça de la Vila amb un berenar popular a partir de dos quarts de cinc de la tarda i un espectacle a les sis presentat per Miquel Gelabert i dirigit per Joan Lluís Montero “Skate” i Marcel Aguilar. L’Skate ha donat alguns detalls del que es podrà veure en aquest espectacle de mitja hora de durada:

 

L’arbre farà una alçada de 8 metres i es col·locarà al centre. Aquest, però, no serà l’únic arbre que hi haurà aquest Nadal. La regidora de Cultura, Cristina Comas, ha explicat que es plantarà un cedre al Parc de l’antic camp de futbol, lloc on es farà la fira de Nadal durant el cap de setmana del 16 i 17, amb l’objectiu que pugui arrelar:

 

Des del consistori informen que l’arbre de la plaça està patrocinat per Fomento de Construcciones y Contratas i el del parc del camp de futbol per Ambitech.

…i la Cavalcada de Reis el final

La cavalcada de Reis d’aquest any, que tindrà lloc el 5 de gener a partir de les sis de la tarda, continuarà amb l’esperit comunitari i la participació d’entitats i artistes. Enguany s’estrenarà nou recorregut: Edith Llaurador, Bisbe Català, Av. Isaac Albéniz, Passeig de la Vilesa, Onze de Setembre, Plaça Jordana, Pep Ventura, Matas, Marquès de Monistrol i Plaça de la Vila.

La direcció artística la portarà Can Boter. En Lluc Armengol ha explicat que a les novetats de l’any passat s’afegiran petits detalls per consolidar la nova benvinguda als Reis:

 

A més, des del 28 de desembre fins al 3 de gener, Can Riera tornarà a acollir l’Estafeta de Correus de Ses Majestats on es podrà portar la carta als Reis d’Orient.