Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les recomanacions de Can Baratau per Sant Jordi

Si encara no has decidit quin llibre regalaràs per Sant Jordi, et volem donar idees. Entre les novetats d’aquest any, la Biblioteca de Tiana recomana alguns llibres. Ens ha ajudat a fer aquesta tria la directora de Can Baratau, Núria Fàbregues.

DSC06179

 

Poesia

Després de celebrar el centenari del naixement de l’escriptora Joana Raspall, els amants de la poesia poden decantar-se per les seves paraules. “Batec de paraules” és un recull de 5 dels seus llibres i 191 poemes inèdits.

 

DSC06189

 

Història

De ben aprop ens arriba una de les novetats pels adults. Per adquirir nous coneixements de forma propera ha arribat el nou llibre de la mataronina Assumpta Montellà: “El silenci dels telers”. Uns testimonis que expressen la manera de viure d’un ofici amb condicions precàries.

 

I si teniu ganes de conèixer de ben a prop la història de la bruixa de la Catedral de Girona ho podeu fer amb “La bruixa de pedra”, de Miquel Fañanàs. El protagonista del seu llibre de narrativa accedeix als arxius més reservats de la Catedral. Un text que ha rebut el Premi Nèstor Luján de Novel·la Històrica.

 

 

Thriller

Pel públic juvenil, entre les novetats d’enguany hi ha “Ulls Negres”, de William Richter.

 

DSC06188

La Biblioteca de Tiana també ens recomana el nou llibre de Llúcia Ramis: “Tot allò que una tarda morí amb les bicicletes”. L’autora acostuma a atraure el públic més jove. Aquesta vegada reflexiona sobre el que passa quan s’acaba la infància i toca enfrontar-se al món real.

Per aquest Sant Jordi també hi ha el llibre del periodista Tian Riba: “L’home desconcertat”. És una novel·la de recerca de tresors perduts.