Imatge de les Sound Six. Joana Mas és la tercera començant per la dreta
Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les Sound Six arriben al Oh Happy Day! amb una tianenca

El concurs de cant de TV3 ha tornat a la graella. Oh Happy Day ha patit molts canvis aquesta temporada, entre ells, el de format. De corals s’ha passat a grups vocals a partir de dues persones. Un nou estil en què han pogut entrar les Sound Six: un grup de sis noies, totes dins el món de la música.

Són Alba Esparza, Carolina Alabau, Mar Puig, Marta Trujillo, Noelia Gómez i Joana Mas, tianenca. És la filla de Josep Mas, més conegut com a Kitflus Mas. Ella és una de les fundadores d’aquest sextet i explica com s’inicia el conjunt:

 

Ara ja han superat la primera gala i estan molt contentes amb com els està anant. És una experiència nova i diferent, afirma la Joana. L’estan vivint al màxim i ella mateixa ens explica com se senten:

 

Reconeixen que, tot i el canvi de format, van a per totes i no es tallen en intentar arribar a la final. Malgrat tot, saben que és complicat. Però cap de les 6 renuncia a res.

 

IMG-20170121-WA0017
Imatge de les Sound Six. Joana Mas és la primera de dalt començant per la dreta

 

Joana Mas: “Tiana és un poble superartístic”

El vincle de la Joana amb Tiana va més enllà de residir-hi abans de marxar a viure a Barcelona per motius laborals; és el poble on va créixer i on encara hi viuen els pares. Per a ella, és un lloc fantàstic. Encara hi puja molt sovint, afirma:

 

Compositora, pianista i cantant, la Joana Mas es troba ara immersa en aquest nou projecte, un repte que li impedeix fer altres coses. Amb les seves 5 companyes està centrada en les Sound Six. Les podreu veure i seguir cada setmana al programa Oh Happy Day de TV3, els dissabtes a les 21.55h

Aquí podeu veure el vídeo de l’actuació que les ha classificat per aquesta segon programa:

https://www.youtube.com/watch?v=MOtouBszgxQ&feature=youtu.be