Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les valoracions de les municipals: el PP recupera la representació al consistori

Junts per Tiana ha guanyat per majoria absoluta les eleccions municipals d’aquest diumenge 28 de maig, aconseguint 8 regidors i regidores dels 13 possibles. Els 5 restants s’han repartit entre PSC (2), JuntsxCat (1), PP (1) i ERC (1). La CUP no ha obtingut representació. 

Davant d'aquest escenari, la valoració del candidat del PP, Diego Parra, és positiva perquè han aconseguit el seu objectiu: tornar a entrar a l'Ajuntament després d'aquests 4 anys fora del consistori:

 

A més, en comparació amb la resta de forces, l'agrupació d'electors i el PP són les úniques que han aconseguit millorar els resultats de l'any 2019. Els populars han pujat de 164 a 327 vots i s'han convertit en la quarta força del plenari, per davant d'Esquerra:

 

Diego Parra afegeix que han aconseguit resistir la majoria absoluta de Junts per Tiana i avisa que, malgrat que podran governar sols, els farà una "oposició fiscalitzadora":

 

La participació d’aquestes municipals ha sigut del 55,84%, la més baixa de tots els comicis locals celebrats a partir de 1979. L’abstenció ha sigut del 44,16%.