Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Les valoracions del 12M a Tiana: el PSC torna a ser segona força després de catorze anys

Després de 14 anys, el PSC ha tornat a ser la segona força en unes eleccions autonòmiques a Tiana, aconseguint 1012 vots i el suport del 21,74% dels tianencs i tianenques que van anar a votar. Durant els anys més intensos del procés (2012, 2015 i 2017) va arribar a caure fins a cinquena i quarta posició.

Els Socialistes de Tiana estan molt contents pels resultats obtinguts tant al municipi com a Catalunya. “El PSC és el primer cop que guanya a tot Catalunya tant en escons com en nombre de vots”, diu en Ferran Vallespinós, primer secretari del partit, que també creu que aquesta victòria suposa la fi del procés.

Vallespinós felicita a Junts per la victòria i celebra la segona posició del PSC. Creu que els resultats d’aquest diumenge demostren que l’independentisme ha retrocedit. “Ara tenim un poble que és una mica menys independentista i que gairebé està partit per la meitat”, diu.

El primer secretari també felicita el PP per la gran pujada de vots, però es mostra preocupat pels resultats de VOX i Aliança Catalana, que han aconseguit 205 i 154 vots respectivament.