Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola Municipal de Música entrarà a les aules de tot Catalunya el proper curs

L’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana ha participat en un projecte amb la seva coral de Gospel. Aquesta ha enregistrat un tema que sortirà editat a un CD conjuntament amb un llibre de l’Editorial Cruïlla. Aquesta publicació serà un llibre de text que anirà a molts centres de primària de Catalunya, durant el proper curs. Ens ho explica la mateixa directora de l’Escola Mercè Monfort

 

Aquesta gravació ara ha de passar tot un procés i encara no saben quan veurà la llum. El tema que han enregistrat es diu “Calipso” i té un ritme “molt sincopat, caribeny i amb molt bon rotllo” segons la mateixa directora. Monfort creu que aquest grup té molta empenta i que aquesta proposta els ha engrescat des del primer moment.

 

El Grup de Gospel de l’Escola Municipal de Música i Dansa està format en l’actualitat per 11 veus femenines. La seva directora és la Gessamí Boada.

Un tianenc darrera el projecte

Darrera aquest projecte hi podem trobar un tianenc com Guillem Aguilar, que no para. Actualment combina moltes feines amb la de professor de l’Escola de Música i Dansa de Tiana. També forma part dels Bufa&Sons, que han començat gira amb “El Baró Dels Arbres” i moltes altres actuacions. També té projectes en marxa amb Toni Xuclà. Ha participat amb Eliseo Parra. Ha tocat amb músics com Jorge Drexler.  A més és membre de la Filmets Band, que aquest passat mes van ser notícia per la prohibició de tocar l’Estaca a l’entrega de premis del festival de Badalona.