Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Mataró acull el servei comarcal d’atenció a les dones que pateixen violència masclista

Mataró tindrà el servei comarcal d’atenció a les dones que pateixen violència masclista. Així ho ha decidit la Generalitat de Catalunya. A la capital maresmenca hi haurà el nou Servei d’Intervenció Especialitzada, al costat del ja existent Centre d’Informació i Recursos per a les Dones. Tots dos serveis, però, passaran davant l’estació de Renfe, al carrer de Cosme Churruca 84-88. El Ple Municipal de Mataró ha aprovat el lloguer d’aquest local.

Els dos centres estan pensats per ajudar a les dones que pateixen situacions de violència de gènere. El Servei d’Intervenció Especialitzada, de titularitat autonòmic, és un servei gratuït que ofereix atenció integral i recursos a les dones que han patit o pateixen violència, i també als seus fills i filles. El seu equip professional també contribueix en la prevenció, la sensibilització i la implicació comunitària.

L’altre servei, el del Centre d’Informació i Recursos per a les Dones, es va inaugurar l’any 2007 a Mataró i és de titularitat municipal. Aquest, encara situat a la plaça del Canigó, treballa per la superació de les situacions de desigualtat de gènere.

Està previst que tots dos serveis obrin al públic, en la seva nova ubicació, durant el proper mes d’abril.

 

Consulta la notícia “Novembre, un altre mes dedicat a les dones”: clica aquí