Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’escola municipal de música i dansa obre fronteres

L’escola municipal de música i dansa de Tiana està en plena ebullició d’activitats, algunes de les quals més enllà de les seves pròpies fronteres. A l’agenda d’aquesta primavera hi tenen un grapat de concerts i actuacions a festivals o trobades nacionals. El maig, fins i tot, participaran a una trobada de música i dansa que es fa a Sneek (Holanda).

La primera d’aquestes cites importants serà per participar al 25è aniversari de l’ACEM, l’associació d’escoles de música i dansa de Catalunya. L’escola tianenca participarà d’aquesta efemèride en dues parts: una primera, el 15 d’abril a Sant Cugat, a la qual hi assistiran els joves músics de percussió de l’escola tianenca.

Més endavant, el 10 de juny, la trobada serà molt més nombrosa perquè la celebració reunirà els alumnes de tots els instruments de les moltes escoles de música de Catalunya. Ho explica la Mercè Montfort, directora de l’escola municipal de música i dansa de Tiana:

 

El 5 de maig, l’escola tianenca torna a tenir una actuació important, aquest cop amb els més petits del centre. Aquell dia es fa a Llavaneres una activitat familiar, també de la mà de l’ACEM:

 

Finalment, arribarà el plat fort: el 9, 10 i 11 de maig, l’escola tianenca participarà a una trobada internacional d’escoles de música i dansa que es fa a Sneek (Holanda). L’actuació la faran el combo de música electrònica i un grup de dansa de l’escola:

 

Totes aquestes sortides i experiències noves fora de Tiana signifiquen un gran esforç d’organització, reconeix la Mercè. Alhora, però, està convençuda que és una possibilitat real de creixement tant de l’escola com de qualsevol dels nois i noies que hi estudien:

 

El mes de maig també serà, com cada, any el moment en què l’escola municipal de música i dansa farà la seva Festa de Primavera. Aquest cop, això sí, a Tiana mateix.