Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Calçotada per la democràcia” aquest diumenge al parc del Tramvia de Montgat

El CDR Montgat-Tiana ha organitzat per aquest diumenge 18 de març una “Calçotada per la democràcia” al Parc del Tramvia de Montgat. Una membre del CDR explica per què l’han volgut anomenar així:

 

L’objectiu principal, doncs, és denunciar la situació actual de Catalunya, que expliquen que es veu condicionada per l’aplicació del 155 i pel fet que hi hagin presos polítics i gent a l’exili. Però aquesta jornada també té un segon gran objectiu, diuen des del CDR: volen fer-la servir per començar a parlar de “com volem que sigui la República” i “a decidir com la volem entre tots”:

 

És per aquest motiu que abans de la Calçotada, des de les 12 i fins a gairebé dos quarts de dues del migdia, el CDR ha organitzat 4 xerrades amb 4 ponents diferents, que parlaran sobre sobirania alimentària, la república feminista, els lloguers i les energies renovables:

 

Amb la Calçotada, però, no acabarà la jornada. Després de dinar es farà un bingo solidari que servirà per recollir diners per la bossa de solidaritat, també anomenada caixa de resistència. La seva funció és tant tirar endavant accions per la defensa de la República com fer front a les sancions que, en paraules del comunicat del CDR, “arriben a la gent que cada dia posa el seu cos i ànima i lluita pel nostre país”. El bingo també tindrà premis pels guanyadors gràcies a la col·laboració de diversos establiments de Tiana i Montgat:

 

Els tiquets per la “Calçotada per la democràcia” ja estan a la venda en els diversos punts repartits entre Tiana i Montgat: Cal Toni, Ca l’Aixelà, Peixateria Cuní, Òptica La Punxa, Espai Ecològic, Llar de la Gent Gran de Tiana i El cistell de Montgat. Tot i així, també es podran adquirir el mateix diumenge al parc del Tramvia. Hi ha dos tipus de tiquets, un pel menú complet, on entren els calçots, una botifarra, pa, vi i aigua, que val 12 euros; i un mig menú, a escollir entre calçots i botifarra, per 7 euros.