Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’Escola Municipal de Música i Dansa organitza un taller de percussió per totes les edats

L’Escola Municipal de Música i Dansa ha organitzat avui un taller de percussió per totes les edats. L’objectiu de l’activitat era passar-ho bé, tot i que també es pretenia ensenyar les nocions bàsiques d’aquest estil musical per intentar que els participants s’unissin al combo de percussió de l’escola. La directora de l’escola, Mercè Montfort, ens ho explica.

Al taller hi ha participat gent de totes les edats i amb coneixements musicals diversos, ja que no hi havia cap requisit que establís la necessitat de tenir nocions de percussió per participar-hi.

Aquest no és el primer taller de percussió que organitza l’Escola Municipal de Música i Dansa. El curs passat ja en van celebrar dos que van tenir molt d’èxit. Segons la directora del centre, l’objectiu és fer tallers d’aquest estil cada trimestre.

 

Aquest any, l’Escola Municipal de Música i Dansa celebra el seu desè aniversari i per aquest motiu tenen molts projectes en actiu. Per exemple, avui, el combo de música electrònica de l’escola actua a Tiana. Mercè Montfort ho explica.

Caldrà estar atent als actes de l’Escola de Música i Dansa, ja que preparen un 2019 ple d’activitats.